Erwin Timmerarends uitgeroepen tot Springer van het Jaar

Bij de Feestavond van de PBH is Erwin Timmerarends uitgeroepen tot Springer van het jaar 2023. De avond vond afgelopen zaterdag plaats in Sportcafé De Vaart in Linschoten. Alle verenigingen mochten hun voorkeur geven en uiteindelijk kreeg de man uit Bodegraven de meeste stemmen. Timmerarends won in 2023 het Nederlands Kampioenschap en wist het ABZ De Samenwerkingsklassement met grote afstand te winnen. Hij maakte meerdere sprongen over de 21-meter, waaronder een nieuw persoonlijk record van 21,79 meter. De andere genomineerden waren Joriene Baas (Oudewater) en Tessa Kramer (Amersfoort).

De prijs van Talent van het Jaar 2023 ging naar Gemma van Oosterom (Woerdense Verlaat). In de categorie meisjes wist zij met overmacht het ABZ De Samenwerkingklassement te winnen. Daarnaast werd zij zowel Hollands- als Nederlands Kampioen. In totaal won ze 18 dagtitels gedurende het seizoen. Isabel Overbeek (Benschop) en Harmen Bogaard (Polsbroek) zetten beide ook mooie prestaties neer, maar grepen nipt naast de prijs.

Tijdens de avond werden er ook nog andere prijzen uitgereikt, zoals de Bert Hertog Bokaal en de prijzen voor het ABZ De Samenwerkingklassement. Naast Timmerarends (senioren) en Van Oosterom (meisjes) was dit een prooi voor Tessa Kramer (dames) Hidde van Dam (junioren) en Harmen Bogaard (jongens).

Kikkervisjestraining

Vanaf dit jaar mogen kinderen van 4 tot en met 7 jaar trainen op dinsdag! Als je dit wat lijkt, kom dan eens langs op onze accommodatie.